Warning: Declaration of Walker_Portfolio_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/8/d/3/linu.se/httpd.www/design/wp-content/themes/aware/admin/theme-functions.php on line 116 Inredning Archives - Linu DesignLinu Design
Image Image Image Image Image

Inredningsarkitekt / Grafisk formgivare / Produktdesigner 
 

© Linus Eriksson Design | +46 (0)07 230 73 50 | linus@linu.se

Scroll to Top

To Top

Projekt

Shopingcenter, Eurocommercial Shopingcenter, Eurocommercial Shopingcenter, Eurocommercial Shopingcenter, Eurocommercial Shopingcenter, Eurocommercial Shopingcenter, Eurocommercial Shopingcenter, Eurocommercial Shopingcenter, Eurocommercial Shopingcenter, Eurocommercial Shopingcenter, Eurocommercial Shopingcenter, Eurocommercial

On 28, Apr 2014 | In | By Linus

Shopingcenter, Eurocommercial

Designförslag på inredning till shoppingcenter för Eurocommercial. 

Shoppingcentrets profil avspeglades tidigar inte alls i dess inredning. Jag ville knyta samma profil, värderingar och lokaen genom skapa känslan av en stadsgatan men liv och växtlighet, en Esplanad.

Foodcourt Foodcourt Foodcourt Foodcourt

On 10, Sep 2013 | In | By Linus

Foodcourt

Inredningskoncept för Foodcourt i köpcenter. 2012.
Delar av konceptförslag för foodcourt i en gammal fabrikslokal, för Mobilia i Malmö. Idén för hela fabrikslokalen är att bibehålla och restaurera de ursprungliga ytorna. Därför har jag valt inredning med genuina material; lagomt slitet läder, aks & ek -trä, grå filt och metall, samt matchande färgpalett. För att skapa liv, men ge känsla av mattorg, är lokalen uppdelad i fler olika sektioner och varierade möblering. I större lokaler som dessa är det viktigt att hitta bra flöden, för att det ska fungera när det är som mest besökare.

Stranden Stranden Stranden Stranden Stranden Stranden Stranden

On 09, Sep 2013 | In | By Linus

Stranden

Inredning av restaurang Stranden i Kungsholmen, Stockholm. 2012
Stranden Restaurang/Bar ligger fantastiskt belägget i Norr Mälarstrand med utsikt över Ulvsundasjön. Målet var att skapa en klassisk restaurang med valnötsträ, mässing och marmor som tema, till de svartbetsat trä och mörkbrunt läder och grå grov textil med orange som komplementfärg.
Read more…