Warning: Declaration of Walker_Portfolio_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/8/d/3/linu.se/httpd.www/design/wp-content/themes/aware/admin/theme-functions.php on line 116 Rice And Soup - Linu DesignLinu Design
Image Image Image Image Image

Inredningsarkitekt / Grafisk formgivare / Produktdesigner 
 

© Linus Eriksson Design | +46 (0)07 230 73 50 | linus@linu.se

Scroll to Top

To Top

Projekt

Rice And Soup Rice And Soup Rice And Soup Rice And Soup Rice And Soup Rice And Soup Rice And Soup Rice And Soup

On 19, Aug 2013 | In | By Linus

Rice And Soup

Profilering för Fastfood kedjan Rice And Soup. Mobilia. Malmö. 2013.
I Mobilias nya mattorg i Malmö ligger den den första enheten av den asiatiska restaurangen Rice & Soup. Inspiration är hämtade från de autentiska gatuköket som bara återfinns i den vietnamesiska stadens innersta kvarter. Där jobbar hela familjen, tidiga morgnar för att server de lokala arbetarna innan de åker iväg på sina mopeder för dagens arbete. Och sena kvällar då vänner, släckt och bekanta äter och dricker vid den lokala gatuserveringen, långt ifrån turistområdena. Inspirationen är förpackad i en modern fastfood enhet, skapad för den medvetna skandinaviska statsbon.


Vietnamesisk mat är fräsch och hälsosam, grunden bygger ofta på ris i olika former, nudlar, soppa, färska vårrullar eller klassiskt ”steamed rice”. I den vietnamesiska mattraditionen är färska blad och grönsaker minst lika viktigt som kött, fågel och fisk.

Asien är fylld av spännande kök och mattraditioner förutom att introducera det vietnamesiska har R&S valt ut några av de bästa rätterna från det thailändska och det kinesiska köken.

Uppdragsgivare: Crio