Warning: Declaration of Walker_Portfolio_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/8/d/3/linu.se/httpd.www/design/wp-content/themes/aware/admin/theme-functions.php on line 116 Cactuz Café - Linu DesignLinu Design
Image Image Image Image Image

Inredningsarkitekt / Grafisk formgivare / Produktdesigner 
 

© Linus Eriksson Design | +46 (0)07 230 73 50 | linus@linu.se

Scroll to Top

To Top

Projekt

Cactuz Café Cactuz Café Cactuz Café Cactuz Café

On 22, Aug 2013 | In | By Linus

Cactuz Café

Inredning för Cactuz Café i Uddevall. 2013
I lokalen har det bedrivits cafeverksamhet under många år i Uddevall. Sen några år tillbaka som Cactuz Café, vilket tagits emot väll i stan, med vällagade pastarätter och generösa sallader ur salladsbaren.

cactuz,glass_510
Dock har själva lokalen inte hängt med i förändringen utan sett ut på samma sätt under många, många, men småförändringar som bara rört till intrycket ännu mer. Utmaningen låg i att försöka skala av, ta bort, och förenklar. Hitta dem delar som var bättre och bygga vidare på dem. Caféet hade en logotyg som fick ligga till grund för färgval och stil av det gröna temat i inredningen.
cactuz, press 04 copy
Lokalen i sig är svårplanerad och aningen för trång för att skapa optimalt flöde. Trots flera försök att ritan om själva planeringen/flödet, landade det alltid i att förbättringarna skulle bli för små i relation till de stora kostnaderna som det skulle innebära. Jag var också tvungen att kompromissa på flertalet detaljer tackvare själva lokalen förutsättningar, men lyckade i slutändan skapa en den stämningen vi eftersträvade. En ny känsla, där profilen och inredningen för ihop och en uppdelning av lokalen som ändå skulle kännas sammanhängande.
Så här såg lokalen ut före:
cactz_before1cactz_before2cactz_before3

Uppdragsgivare: Crio