Image Image Image Image Image

Inredningsarkitekt / Grafisk formgivare / Produktdesigner 
 

© Linus Eriksson Design | +46 (0)07 230 73 50 | linus@linu.se

Scroll to Top

To Top

Projekt

Nya tidens torgstånd Nya tidens torgstånd Nya tidens torgstånd Nya tidens torgstånd Nya tidens torgstånd Nya tidens torgstånd Nya tidens torgstånd Nya tidens torgstånd

On 19, Aug 2013 | In | By Linus

Nya tidens torgstånd

New generation Market stalls. 2010.
The assignment was to design the new market stalls in the main square in Visby. Gotlands municipality wanted to create a more cohesive and organized impression of Visbys market square. The task also included the planning of layout and proposals for seating, and also to find suitable manufacturing methods rooted to Gotland.
Read more…

Grill Grill Grill Grill Grill Grill Grill Grill

On 18, Aug 2011 | In | By Linus

Grill

Smidig och smakful portabel grill. 2009.

Jag har formgivit en robust men smidig grill som sticker ut och bryter gränserna för fenomenet grill.

Grill är lätt att bära med sig, och kan med stolthet bäras av vem som helst. Den har en stilfull och ren formgivning som kommer i varierande färg och finish.

Grill inbjuder till spontanitet! Glöm stora, otympliga grillar, eller små värdelösa engångs varianter. Det här är en produkt för dig som vill kunna grilla på riktigt, vart som helst, när som helst.

Ett Grönare Gotland Ett Grönare Gotland Ett Grönare Gotland Ett Grönare Gotland Ett Grönare Gotland Ett Grönare Gotland Ett Grönare Gotland Ett Grönare Gotland

On 18, Jul 2011 | In | By Linus

Ett Grönare Gotland

Konceptförslag till ”Ett Grönare Gotland”
This is a conceptual project, where I and some students from Gotland University conducted research in how to make Gotland into a more eco-friendly island.

Our concept is to restore the old train tracks used during the early 1900s in order to allow new ”green” train to roll at the island. The concept would not only benefit the islanders and the tourists it would primarily promote the environment, when the island would not have to be burdened by heavy vehicle traffic during the summertime.